Vad gör vi?

Ibland vet man inte riktigt vad man behöver hjälp med. Vi vet. Här listar vi några olika exempel på uppdrag som vi tar oss an.

01

kontakta oss

Vi tycker om att prata i telefon med våra kunder. Så ring gärna oss! Du hittar alla sätt att höra av dig på under /kontakt

02

få en offert

Alla projekt är unika – därför behöver vi först höra vad vi kan hjälpa er med. Vi är 100% transparenta i våra priser.

03

Släpp allt det jobbiga

Det bästa som finns är när våra kunder tjuter av tacksamhet. Vi på Tellus vill ta oss an kunder och göra dem löjligt nöjda.

Exempel på uppdrag

E-handel

Drömmen om att driva en webshop är mer populär än någonsin. Kanske har du precis bestämt dig för att förverkliga din idé, eller så har du en e-handel som rullar men behöver hjälp med att få den att konvertera bättre.

Typiska saker som en e-handel brukar behöva hjälp med är allt ifrån att sätta upp en ny sida i system som WooCommerce eller Shopify – till att koppla nya fraktsätt eller betallösningar.

Ett av det viktigaste tipsen för att lyckas är att se till att ha en bra shoppingupplevelse på sajten. Det är a & o att hemsidan fungerar minst lika bra (om inte bättre) i mobilen och det är nu mer aktuellt än någonsin att ha en dynamisk sajt som går enkelt och snabbt att uppdatera med nytt innehåll.

Synlighet i Google

I grund och botten behöver du en hemsida som Google tycker om – sedan är det dags att be sökmotorerna att driva trafiken till dig.

Google Analytics, Ads & Shopping
Tellus hjälper sina kunder att optimera deras konton hos Google. Vi sänker kundernas kostnader per klick samt ser till att höja hemsidans Quality Score. För en e-handel är det viktigt att få sina produkter indexerade i Shopping – alla dessa tekniska kopplingar hjälper vi er med.

SEO
Vi samarbetar med Stockholms vassaste SEO-byrå och kan därmed hjälpa våra kunder att få utmärkta platser i det organiska söket i Google. Alla hemsidor som vi lanserar blir dessutom on-page-optimerade vilket innebär att de är blir kodade och förbättrade så att de får en accelererad skjuts ut i Googles nätverk.

Nya hemsidor

Bland det bästa vi vet är att hjälpa våra kunder att förverkliga sina idéer. Vi tar ingen extra kostnad för brainstorming och tips på hur verksamheten kommer igång på det mest effektiva sättet – vi tycker om att blåsa luft under vingarna på de vi samarbetar med.

Ert företag kanske har en hemsida, men som inte ser vidare rolig ut. Inte är den mobilt responsiv heller. I detta scenario kan vi utgå ifrån den gamla hemsidans struktur, texter och strategi – men paketera om den i en fräsig, modern och användarvänlig förpackning.

För en annan kund hjäper vi till med allt ifrån logotyp, grafisk profilering, fotografi, texter och webbutveckling. Oavsett i vilket steg ditt företag är i så vill vi hjälpa er.

Vi fixar det åt dig. Inte är vi dyra heller.